مرکزفرهنگی و هنری شماره 2 مشهد

این مرکز از سال 1347 فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . 



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی6  سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک ونوجوان.سالن آمفی تئاتر،یک کلاس برای فعالیتهای هنری وادبی

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی،کارگاه سفالگری،کارگاه خوشنویسی،کارگاه پویا نمایی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

 

پرسنل :

 

 2مربی فرهنگی- ۱ نفر مربی مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری -1نفرمربی ادبی- 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 40000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 مشهد،سه راه کاشانی .کاشانی ۷۳ انتهای پارک کودک 

تلفن :

 

 05137259249

مسئول مرکز :

 

 خانم نرجس ترابی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

 

  • 1404/02/16 - 13:32
  • تعداد بازدید: 614
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست مدیر کل کانون استان با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و شهردار چناران

در ادامه بازدیدهای استانی مدیرکل از مراکز فرهنگی، سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه، بازدید از مرکز چناران و دیدار با نماینده مردم طرقبه شاندیز، چناران و گلبهار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و شهردار شهرستان چناران دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، در این دیدار که پس از بازدید میدانی از فضای مرکز و شنیدن نیازها وخواسته‌های مسئول مرکز صورت گرفت؛ محمدمهدی حسین‌پور مدیرکل کانون استان نیاز به راه‌اندازی مرکز سیار چناران را مطرح و از قول مساعدت دکتر علامتی مدیرعامل کانون مبنی بر همراهی در راه‌اندازی و تجهیز مرکز سیار و همچنین مرکز ثابت چناران خبر داد.

از جمله مصوبات ارزشمند این جلسه مساعدت و تخصیص بودجه از طرف دکتر امامی‌راد نماینده مردم طرقبه شاندیز، چناران و گلبهار در مجلس شورای اسلامی جهت راه‌اندازی کتابخانه سیار روستایی کانون در این منطقه و مساعدت مهندس قهروی شهرداری چناران جهت زیباسازی پیاده‌روی مرکز بود.

همچنین مهندس غریب فرماندار شهرستان چناران در این نشست قول تصویب مصوبه‌ای منوط به تجاری‌سازی بخشی از فضای کانون در شورای آموزش و پرورش را داد و نیز از نماینده مجلس و مدیر کل کانون، احداث سینمای کودک را خواستار شد.

طی این جلسه همچنین مقرّر شد تفاهم‌نامه‌ای میان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چناران و شهرداری در راستای فرهنگ شهرنشینی منعقد شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت